Csatlakozás

Miért érdemes csatlakozni?

Közösség…

szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések és networking lehetőség

Tudásmegosztás…

a nemzetközi és magyarországi legjobb gyakorlatok megismerése érdekében

Képesítés…

a DAMA által elismert képzések és CDMP vizsgák teljes körű lebonyolítása

Milyen előnyökkel jár?

Az adatvagyongazdálkodás egy fejlődő szakterület, aminek minden közösségre és tudásra szüksége van. Sokan keresik a módját, hogy kapcsolatot teremtsenek más szakemberekkel, új készségeket tanuljanak, értékes forrásokhoz jussanak, a DAMA Hungary – Budapest mindezt biztosítja tagjai számára.

 

Egyesületünk olyan személyek csoportja, akiknek ugyanaz a céljuk: adatvagyongazdálkodás érdekeinek és szabványainak előmozdítása a DAMA International keretrendszerét használva. Az Egyesület tagjává válva számos előnyt élvezhet:

Ingyenes részvétel a szakmai rendezvényeken 

Az Egyesület az év során különböző rendezvényeket szervez és támogat, például konferenciákat, workshopokat, webináriumokat, hálózatépítő üléseket. Ezek az események arra szolgálnak, hogy Ön naprakész maradhasson a szakterületének legújabb trendjeivel és fejleményeivel kapcsolatban, találkozhasson más szakértőkkel, kollégákkal és kapcsolatba léphessen velük.

Munkacsoportokban való részvétel 

A DAMA elősegíti a munkacsoportok létrehozását és működését, amelyek olyan tagokból álló kis csapatok, amelyek a DAMA Wheel szakterület szerinti tagozódásában működnek együtt. A munkacsoportok nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy hozzájáruljon szakmája fejlődéséhez, megossza ötleteit, meglátásait és tanuljon mások tapasztalataiból, perspektíváiból.

Hozzáférés szakértői anyagokhoz 

Az Egyesület számos szakértői anyaghoz biztosít hozzáférést a tagjai számára, például kiadványokhoz, hírlevelekhez, kutatási dokumentumokhoz, esettanulmányokhoz. Ezeket az anyagokat az Egyesület és munkacsoportok tagjai gondozzák és állítják elő, amelyek az adatvagyongazdálkodás szempontjából releváns témák széles körét fedik le. Ezeket az anyagokat felhasználhatja arra, hogy bővítse tudásbázisát, megoldásokat találjon kihívásaira, és támogassa döntéshozatali folyamatát.

A DMBoK-hoz való kedvezményes hozzáférés 

A DAMA International a DMBoK formájában egy átfogó szakkönyvet adott ki, amely az adatvagyongazdálkodás minden aspektusát lefedi. A referenciakönyv mindazok számára elengedhetetlen, akik el akarják sajátítani szakmájuk alapjait és árnyalatait. Az Egyesület tagjaként kedvezményes hozzáférést kaphat a szakkönyvhöz.

Ha érdekli a szervezetünkhöz való csatlakozás, a tagsági lehetőségek, Örömmel várjuk, hogy az Egyesület új tagjaként üdvözölhessük Önt!

Milyen tagsági lehetőségeink vannak?

EGYÉNI

40.000 Ft / év

1 évig tartó érvényesség egy fő részére

DELEGÁLT

Egyedi ajánlat cégek számára

Vegye fel velünk a kapcsolatot